Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja se jednako primenjuju na sve članove portala – bez izuzetaka.

Ukoliko niste u stanju da ispoštujete ovih nekoliko jednostavnih uslova, smatraćemo da niste u stanju da ispoštujete ni druge članove portala i automatski, bez upozorenja ćemo Vas ukloniti sa sajta.

Osnovna pravila portala BDSM Srbija:

 1. Bez oglašavanja – Svaki pokušaj oglašavanja tipa „Dom traži subicu….“ ili „Neka osoba iz X grada za…“ i slično bilo gde na portalu nije dozvoljen.
 2. Poštujte svakoga – Bez obzira na etničku, rasnu, polnu, religijsku ili drugu pripadnost.
 3. Održavajte čistu i mirnu konverzaciju – Bez psovanja i vređanja drugih. Poštujte svačije mišljenje.
 4. Budite kulturni – Ljubaznost i kultura su odlike pametnih i karakternih ljudi. Maniri se poštuju pre svega.
 5. Jedan profil, jedna osoba – Dozvoljen je samo jedan profil po osobi. Uzdržite se od pravljenja „lažnih“ profila jer ćemo Vas vrlo lako otkriti i ukloniti sve Vaše profile.
 6. Bez maloletnika – Ako ste maloletni, molimo vas da se ne registrujete i ne učestvujete u radu portala.
 7. Nemojte biti seronje – BDSM Srbija portal (ranije poznatiji kao Veži Me!) postoji već više od deset godina i za to vreme organizovano je nebrojeno mnogo druženja članova, kao i žurki čiji smo redovni medijski pokrovitelji, sponzori ili čak organizatori.
  Preko 10.000 ljudi se registrovalo na sajtu (kumulativno sa vezime.com) a naše stranice su već trpele osobe kojima je jedini cilj da što pre nekoga „nađu“. Obzirom na to da ovo nije „dejting“ sajt, vrlo brzo se razočaraju kada vide da im niko ne posvećuje pažnju. Tako izignorisani, kreću da se javno žale kako „ovde nema ničega“ ili kako „na sajtu nema domina“ i slično, što je veoma daleko od istine. Shodno tome, nemojte biti seronje, jer administratori sajta neće trpeti takve izjave. Ovaj portal nije napravljen samo za Vas. Ako Vam se ne sviđa, napravite svoj sajt.

Sadržaj koji postavljate

 • Slike ili video snimci genitalija – Slike ili video koji prikazuju nečije genitalije i ništa više, nisu dozvoljene. Slike genitalija u BDSM kontekstu su OK.
 • Privatne slike ili video snimci van BDSM konteksta – Nikoga ne iteresuje Vaše telo van BDSM konteksta niti želimo da gledamo gde ste se sve slikali na letovanju i slično.
 • Bez maloletnika – Uzdržite se od postavljanja bilo kakvog materijala o maloletnim osobama (slike, video, razgovori o maloletnicima itd.)
 • Bez zoofilije – Sadržaj sa tematikom zoofilije nije dozvoljen.
 • Scat – Sadržaj sa tematikom scat-a nije dozvoljen.